Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorToušek, Radek
dc.contributor.authorKos, Petr
dc.date.accessioned2021-11-26T14:07:10Z
dc.date.available2021-11-26T14:07:10Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10437
dc.description.abstractCílem diplomové práce byla optimalizace vybraného dodavatelského řetězce z hlediska materiálových a informačních toků, deskripce kritických faktorů a návrh opatření pro zajištění optimalizace celého systému z hlediska úrovně logistických služeb a logistických nákladů. Tato diplomová práce je rozdělena do několika částí. V první části jsou ocitovány některé literární prameny týkající se tématu diplomové práce. V druhé části je analyzováno dosavadní fungování podniku z hlediska informačních a materiálových toků. Analyzovány byly materiálové a informační toky uvnitř podniku a mezi podnikem a ostatními články řetězce. Po vyhodnocení výsledků z druhé části jsem se snažil o deskripce kritických faktorů, které jsou třetí částí diplomové práce. Celkem bylo z analýzy vyhodnoceno 10 kritických faktorů. Klíčovou částí jsou potom návrhy a opatření pro odstranění těchto kritických faktorů.cze
dc.format114 s., 9 s. obr. příloh.
dc.format114 s., 9 s. obr. příloh.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectlogistikacze
dc.subjectmateriálový tokcze
dc.subjectinformační tokcze
dc.subjectlogistický řetězeccze
dc.subjectdodavatelcze
dc.subjectodběratelcze
dc.subjectlogisticseng
dc.subjectmaterial floweng
dc.subjectinformational floweng
dc.subjectlogistic chaineng
dc.subjectsuppliereng
dc.subjectconsumereng
dc.titleOptimalizace vybraného dodavatelského řetězce v rámci potravinářského sortimentucze
dc.title.alternativeOptimalization of the chosen supply chain in the range of food-processing assortmenteng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag11258
dc.description.abstract-translatedThe aim of this thesis is the optimalization of chosen supplier chain from the point of view of material and informational flow, description of critical factors and a proposal for optimalization of the whole system from the point of view of logistic service and expenses. This thesis is devided into several parts. In the first part there are quoted some sources dealing with the topic of the thesis. In the second part present company functioning is described from the point of view of informational and material flow. These were analyzed within the conpany as well as between the company and the other parts of the chain. After evaluation of the results from the second part I tried to describe critical factors, which make the third part of the thesis. Ten critical factors were analyzed. The main part of the thesis is made by proposals for removing these critical factors.eng
dc.date.accepted2010-06-07
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam