Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠtěrba, Zdeněk
dc.contributor.authorPoláčková, Jitka
dc.date.accessioned2021-11-30T09:39:32Z
dc.date.available2021-11-30T09:39:32Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2010-11-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10811
dc.description.abstractJednalo se o dvouletý výzkum, kde v rámci bakalářské práce byly porovnány kvalitativní parametry nahých a pluchatých odrůd ovsa, kterými byly hmotnost tisíce zrn, objemová hmotnost, velikostní třídění na sítech a podílení se na stanovení chemického složení obilek. V pokusu bylo zařazeno 10 odrůd, z toho 4 nahé a 6 pluchatých.cze
dc.format31 s.
dc.format31 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectovescze
dc.subjecthmotnost tisíce zrncze
dc.subjectobjemová hmotnostcze
dc.subjectvelikostní třídění na sítechcze
dc.subjectoatseng
dc.subjectthousand grainseng
dc.subjectdensityeng
dc.subjectcorn size acording sorting sieveeng
dc.titlePorovnávání kvalitativních parametrů nahých a pluchatých odrůd ovsacze
dc.title.alternativeThe comparison of naked and hulled oats qualitative parameterseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag18177
dc.description.abstract-translatedThis two years research compares quaity parameters of naked and husked varieties oats. Among measured parameters was weigt of thousand grains, density, corn size acording sorting sieve and chemical composition of grains. This research includs 10 varieties, 4 naked a 6 husked varieties.eng
dc.date.accepted2011-02-01
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam