Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVejčík, Antonín
dc.contributor.authorRišková, Martina
dc.date.accessioned2021-11-30T09:39:37Z
dc.date.available2021-11-30T09:39:37Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10828
dc.description.abstractProdukce drůbežího masa má v ČR a ve světě stále stoupající trend. Je to dáno především vysokou výkrmovou schopností, krátkým reprodukčním intervalem, dietetickými vlastnostmi masa, účinností přeměny živin krmiva a také nezavilostí výroby na půdě. Ročně je v celé Evropské Unii vyprodukováno kolem 5,9 miliardy brojlerových kuřat. Předmětem mé bakalářské práce bylo vypracování literární rešerše a analýzy produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice s.r.o. Shromažďování vstupních dat proběhlo v časovém sledu 3 let (2008 ? 2010). Bakalářská práce je zaměřena na přírůstky brojlerových kuřat a spotřebu kompletních krmných směsí v daném podniku.cze
dc.format61 s.
dc.format61 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectchov drůbežecze
dc.subjectbrojlerová kuřatacze
dc.subjectprodukcecze
dc.subjectvýkrmcze
dc.subjectpřírůstekcze
dc.subjectustájení.cze
dc.subjectpoultry breedingeng
dc.subjectbroiler chickenseng
dc.subjectproductioneng
dc.subjectfatteningeng
dc.subjectgrowtheng
dc.subjecthousing.eng
dc.titleAnalýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejeticecze
dc.title.alternativeAnalysis of the production of broiler chickens on the farm Agro Čejeticeeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag18368
dc.description.abstract-translatedProduction of poultry meat in the Republic and in the world has upward trend. This is primarily due to the highly fattening ability, reproductive short interval, dietetic properties of meat, good efficiency of conversion of feed nutrients and by independences food production of soil. Every year across the European Union is produced about 5.9 billion broiler chickens. The subject of my bachelor´s dissertation was to develop a literature search and analysis of broiler production in the farm Čejetice Agro Ltd. Collection of input data was realised in chronological period of 3 years (2008-2010). The dissertation is focused on the gains of broiler chickens and the consumption of complete feed in this company.eng
dc.date.accepted2011-06-16
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam