Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorFrelich, Jan
dc.contributor.authorKocinová, Marie
dc.date.accessioned2021-11-30T09:39:56Z
dc.date.available2021-11-30T09:39:56Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10868
dc.description.abstractCílem této práce bylo vyhodnotit vliv vybraných faktorů na růst a jatečnou hodnotu vykrmovaných býků do porážkové hmotnosti u sledovaného stáda skotu plemene Českého strakatého skotu a jeho kříženců. Celkem bylo sledováno 70 kusů býků jednotlivých plemen, 32 býků byli českého strakatého plemene, 29 býků českého strakatého plemene s kříženci masných plemen a 9 býků bylo kříženců masných plemen skotu. Býci byli zastaveni na výkrm ve věku 9-12 měsíců a byli vykrmováni přibližně do dvou let, tedy do 24 měsíců věku.cze
dc.format51 s.
dc.format51 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmasný užitkový typcze
dc.subjectaberdeen anguscze
dc.subjectcharolaiscze
dc.subjectkombinovaný užitkový typcze
dc.subjectčeský strakatý skotcze
dc.subjectmasná užitkovostcze
dc.subjectvýkrmnostcze
dc.subjectjatečná hodnotacze
dc.subjectjatečná výtěžnostcze
dc.subjectzpeněžování skotucze
dc.subjectutilitavian type of meateng
dc.subjectaberdeen anguseng
dc.subjectcharolaiseng
dc.subjecttype of combined utilityeng
dc.subjectczech pied cattleeng
dc.subjectmeat productioneng
dc.subjectfatteningeng
dc.subjectcarcass valueeng
dc.subjectdressing percentageeng
dc.subjectliguidation of cattleeng
dc.titleVliv vybraných faktorů na růst a jatečnou hodnotu vykrmovaných býkůcze
dc.title.alternativeInfluence selected factors on growth and carcass quality of fattening bullseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag18693
dc.description.abstract-translatedThe aim of this study was to evaluate the influence selected factors on growth and carcass value of bulls fattened to slaughter weight in the reference herd of Czech Pied cattle breed and its crosses with meat breeds. A total of 70 pieces were observed among breeds of bulls, 32 bulls were of Czech Pied breed, 29 bulls of Czech Pied breed hybrid beef breeds bulls and 9 were crossbred beef cattle. Bulls for fattening were stopped at the age of 9-12 months and were fattened for around two years, 24 months of age.eng
dc.date.accepted2011-06-15
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam