Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorČerná, Lenka
dc.date.accessioned2021-11-30T09:41:32Z
dc.date.available2021-11-30T09:41:32Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10985
dc.description.abstractVe své bakalářské práci se zabývám vlivem porážkových linek na kvalitu vepřového masa. Tato práce je rozdělena do tří částí. První část je zaměřena na nákup jatečných prasat, jejich přepravu do jatečného provozu a ustájení před porážkou. Druhá část se zabývá vlastní porážkou, kde jsou rozpracovány jednotlivé typy porážkových linek a jejich vliv na jatečný produkt. Třetí část popisuje vlivy, které působí na jatečný produkt při porážce a po ní. vady masa, které při nich vznikají.cze
dc.format51
dc.format51
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectvepřové masocze
dc.subjectomračovánícze
dc.subjectvady masacze
dc.subjectporkeng
dc.subjectstunningeng
dc.subjectdefects in meateng
dc.titleTypy porážecích linek a jejich vliv na kvalitu vepřového masacze
dc.title.alternativeSlaughtery Lines and their Improve in Meat Qualityeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag19429
dc.description.abstract-translatedIn my thesis I deal with the influence of slaughter lines on the quality of pork. This thesis is divided into three parts. The first part focuses on the purchase of pigs, their transport to slaughter operation and stabling before the slaughter. The second part deals with his own defeat, where they are developed different types of slaughter lines and their impact on the supply of meat products. The third part focuses on factors that affect the supply of meat products during and after slaughter and meat defects that occur in them.eng
dc.date.accepted2011-06-13
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam