Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorZáhorová, Jana
dc.date.accessioned2021-11-30T09:41:38Z
dc.date.available2021-11-30T09:41:38Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10991
dc.description.abstractV bakalářské práci se zabývám vlivy působícími na snižování mikroorganismů v masných výrobcích. Nejprve jsem se zaměřila na charakteristiku jednotlivých mikroorganismů, na faktory které ovlivňují jejich růst, výskytem mikroorganismů v mase, formami mikrobiálního rozkladu a dále na kontaminaci masa mikroorganismy na jatkách. V další části práce uvádím prostředky, kterými můžeme proti mikroorganismům bojovat a metodami, kterými lze snížit jejich výskyt v masných výrobcích. V závěru práce je zmíněn systém HACCP.cze
dc.format36
dc.format36
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmikroorganismycze
dc.subjectmasocze
dc.subjectkontaminace masacze
dc.subjectúdržnost masacze
dc.subjectkonzervace masacze
dc.subjectmicroorganismseng
dc.subjectmeateng
dc.subjectcontamination of meateng
dc.subjectmeat shelf lifeeng
dc.subjectmeat preservationeng
dc.titleVlivy působící na snižování množství mikroorganizmů v masných výrobcíchcze
dc.title.alternativeMicroorganism Reduction Methods in Meat Productseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag19462
dc.description.abstract-translatedIn Bachelor thesis I deal with a theme of the influences on the reduction of microorganisms of meat products. First, I focused on the characteristics of individual organisms, the factors affecting their growth, incidence of microorganisms in meat, forms of microbial degradation and contamination of meat microorganisms in slaughterhouses. The next section deals with the means to fight against microorganisms and methods which can reduce their presence in meat products. In the end there is mention of the HACCP system.eng
dc.date.accepted2011-06-16
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam