Prohlížení Bakalářské práce dle předmětu "HACCP"
Zobrazují se záznamy 1-7 z 7
-
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
(Jihočeská univerzita, 2009)Bezpečnost pokrmů v gastronomii se považuje z hygienického hlediska za nejdůležitější. Zajištění této skutečnosti je mimo jiné zakotveno i v zákonné povinnosti vytvořit jeden nebo více postupů založených na zásadách HACCP ... -
Kvalita stravování ve školní jídelně ZŠ a MŠ Budkov a v jídelně Dětského domova Budkov
(Jihočeská univerzita, 2013)Stravování mimo domov má veliký společenský význam, který stále stoupá, a to nejen ve vyspělých zemích, ale také v České republice, kde většina lidí konzumuje minimálně jedno jídlo mimo domov. Tato práce je zaměřena na ... -
Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR
(Jihočeská univerzita, 2013)V současné době se stále zvyšují nároky na hygienu a zdravotní nezávadnost potravin. Čím dál četnější spotřebitelské weby upozorňují na kvalitu či spíše ?nekvalitu? velkého množství potravinových produktů, masné výrobky ... -
Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti
(Jihočeská univerzita, 2015)V této bakalářské práci jsou popsány, zhodnoceny a porovnány nejznámější systémy jakosti a hygieny potravin. Práce definuje pojmy jakost a hygiena (bezpečnost) potravin a zaměřuje se na implementaci systému HACCP do ... -
Vliv přepravy na kvalitu rozvážené stravy (zkušenosti strávníků)
(Jihočeská univerzita, 2014)V bakalářské práci se zabývám vlivem přepravy na kvalitu rozvážené stravy se zaměřením na zkušenosti strávníků. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá systémem HACCP, jež představuje ... -
Zajištění kvality v technologii výroby piva
(Jihočeská univerzita, 2011)Předmětem bakalářské práce ?Zajištění kvality v technologii výroby piva? je systém řízení jakosti dle požadavků normy 9000 a systém řízení bezpečnosti potravin podle požadavků normy ISO 22000, systém kritických bodů (HACCP) ... -
Zpracovatelské provozy (zpracování živočišných produktů) v rámci České republiky - vývoj v letech 2004-2013
(Jihočeská univerzita, 2015)Tématem této bakalářské práce je zhodnotit vývoj zpracovatelského průmyslu zpracovávající maso a mléko. Jedná se zejména o vývoj jatek a mlékáren v daném období 2004-2013. V první části se práce zabývá legislativou spojenou ...