• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • View Item
    •   DSpace Home
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Patogenní mikroorganismy v mléce a mléčných produktech

    Thumbnail
    View/Open
    Plný text práce (1.122Mb)
    Posudek vedoucího práce (1.266Mb)
    Posudek oponenta práce (1.384Mb)
    Průběh obhajoby práce (65.54Kb)
    Date
    2011
    Author
    Baldíková, Eva
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    Mléko je díky své nutriční hodnotě a pH výborným živným médiem pro růst patogenních mikroorganismů. Stává se tak nebezpečným zdrojem alimentárních onemocnění, zvláště v kombinaci s nedodržováním hygieny výrobního procesu a 10 zlatých pravidel vydaných světovou zdravotnickou organizací WHO. Práce se zabývá popisem jednotlivých druhů patogenních mikroorganismů vyskytujících se v mléce a mléčných produktech, faktory, jež ovlivňují jejich růst a množení, a v neposlední řadě zdravotními riziky spojenými s konzumací.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11003
    Collections
    • Zemědělská fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV