Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorLeherová, Hana
dc.date.accessioned2021-11-30T09:41:53Z
dc.date.available2021-11-30T09:41:53Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11004
dc.description.abstractPráce se zabývá sledováním růstu kulturní mikroflóry během fermentace mlékárenské suroviny. Cílem práce bylo sledovat růstovou aktivitu bakterií mléčného kysání rodů Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus a Streptococcus salivarius subsp.thermophilus mikrobiologickými metodami a změny titrační kyselosti v průběhu fermentace mléka při výrobě jogurtů.cze
dc.format36 s.
dc.format36 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmlékocze
dc.subjectbakterie mléčného kvašenícze
dc.subjectjogurtcze
dc.subjectmilkeng
dc.subjectlactic acid bacteriaeng
dc.subjectyoghurteng
dc.titleSledování růstu kulturní mikroflóry během fermentace mlékárenské surovinycze
dc.title.alternativeA survey of lactic bacteria growth during fermentation of bulk milkeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag19548
dc.description.abstract-translatedThe paper deals with monitoring of the cultural growth of microflora during fermentation of dairy ingredients. The aim was to monitor the growth activity of lactic acid bacteria of the general Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus and Streptococcus salivarius subsp.thermophilus by microbiological methods and changes in titratable acidity during fermentation of milk in the production of yogurt.eng
dc.date.accepted2011-06-14
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam