dc.contributor.advisor | Samková, Eva | |
dc.contributor.author | Leherová, Hana | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:41:53Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T09:41:53Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.date.submitted | 2011-04-15 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11004 | |
dc.description.abstract | Práce se zabývá sledováním růstu kulturní mikroflóry během fermentace mlékárenské suroviny. Cílem práce bylo sledovat růstovou aktivitu bakterií mléčného kysání rodů Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus a Streptococcus salivarius subsp.thermophilus mikrobiologickými metodami a změny titrační kyselosti v průběhu fermentace mléka při výrobě jogurtů. | cze |
dc.format | 36 s. | |
dc.format | 36 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | mléko | cze |
dc.subject | bakterie mléčného kvašení | cze |
dc.subject | jogurt | cze |
dc.subject | milk | eng |
dc.subject | lactic acid bacteria | eng |
dc.subject | yoghurt | eng |
dc.title | Sledování růstu kulturní mikroflóry během fermentace mlékárenské suroviny | cze |
dc.title.alternative | A survey of lactic bacteria growth during fermentation of bulk milk | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 19548 | |
dc.description.abstract-translated | The paper deals with monitoring of the cultural growth of microflora during fermentation of dairy ingredients. The aim was to monitor the growth activity of lactic acid bacteria of the general Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus and Streptococcus salivarius subsp.thermophilus by microbiological methods and changes in titratable acidity during fermentation of milk in the production of yogurt. | eng |
dc.date.accepted | 2011-06-14 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |