Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMarešová, Iveta
dc.contributor.authorSouček, Martin
dc.date.accessioned2021-11-30T09:42:17Z
dc.date.available2021-11-30T09:42:17Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-13
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11024
dc.description.abstractPředmětem bakalářské práce "Kvalita surovin pro výrobu piva" je jakost pivovarských surovin - sladovnického ječmene, sladu, chmele, vody a pivovarských kvasinek. Jednotlivé suroviny jsou obecně charakterizovány. Hlavní část bakalářské práce se zabývá posuzováním jakosti surovin podle různých kvalitativních hledisek např. genetického základu, agroekologických faktorů, či technologických požadavků. V práci je dále pojednáno o metodách stanovení jakosti.cze
dc.format59 s.
dc.format59 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectKvalita surovincze
dc.subjectsladovnický ječmencze
dc.subjectsladcze
dc.subjectchmelcze
dc.subjectvodacze
dc.subjectThe quality of raw materialseng
dc.subjectmalting barleyeng
dc.subjectmalteng
dc.subjecthopseng
dc.subjectwatereng
dc.titleKvalita surovin pro výrobu pivacze
dc.title.alternativeThe quality of raw materials for beer productioneng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag19681
dc.description.abstract-translatedThe subject of the thesis "The quality of raw materials for beer production" is a quality brewing ingredients - barley malt, malt, hops, water and brewer's yeast. Individual ingredients are generally characterized. The main part of the thesis deals with the assessment of quality of raw materials according to various criteria such as the genetic basis, agroecological factors, and technological requirements. The paper also discusses the methods of measurement quality.eng
dc.date.accepted2012-06-12
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam