• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Způsoby zvyšování užitné hodnoty produktů

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (567.4Kb)
    Posudek vedoucího práce (667.9Kb)
    Posudek oponenta práce (737.2Kb)
    Průběh obhajoby práce (69.52Kb)
    Datum
    2012
    Autor
    Sabolová, Jana
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    V současné době si jen málokdo dokáže pěstovat vlastní potraviny a proto používání látek, které zvyšují údržnost produktů je téměř nezbytné. Přísady, které se přidávají do poživatin plní různé užitečné funkce, které my jako spotřebitelé těchto produktů bereme mnohdy jako samozřejmost. Důvodů, proč se přídatné látky používají, je několik. Zejména se jedná o zabezpečení hygienické nezávadnosti produktů a jejich svěžesti, zlepšení nebo udržení nutriční hodnoty, zlepšení senzorické hodnoty poživatin a usnadnění dostupnosti poživatin pro spotřebitele. Z těchto důvodů se staly tyto přídatné látky nedílnou součástí našeho života.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11211
    Kolekce
    • Zemědělská fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV