dc.contributor.advisor | Samková, Eva | |
dc.contributor.author | Havránková, Iveta | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:48:42Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T09:48:42Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-04-13 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11240 | |
dc.description.abstract | Mléko je jedním z mála zemědělských produktů, které můžeme použít k přímé spotřebě. Pro lidskou výživu je mléko důležité nejen jako syrový produkt, ale stále více se uplatňuje i v potravinářství.
Kvalita mléka je ovlivňována celou řadou faktorů. Práce se zabývá těmi nejdůležitějšími, které ovlivňují, jak nutriční hodnotu, tak i mikrobiologickou a hygienickou jakost mléka. | cze |
dc.format | 51s. | |
dc.format | 51s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | syrové mléko | cze |
dc.subject | dojení mléka | cze |
dc.subject | skladování mléka | cze |
dc.subject | chlazení mléka | cze |
dc.subject | mikrobiologie | cze |
dc.subject | patogenní mikroorganismy | cze |
dc.subject | alimentární infekce | cze |
dc.subject | raw milk | eng |
dc.subject | process of milking | eng |
dc.subject | milk stocking | eng |
dc.subject | cooling of milk | eng |
dc.subject | microbiology | eng |
dc.subject | pathogenic microorganisms | eng |
dc.subject | alimentary infection | eng |
dc.title | Faktory ovlivňující jakost mléka při jeho získávání a ošetřování v prvovýrobě | cze |
dc.title.alternative | Factors affecting quality of raw cow´s milk during milking and storage at farm | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 23977 | |
dc.description.abstract-translated | Milk is one of the few products which we can use for direct consumption. Not only is it important for human nutrition as a raw product, but it also finds an increasing usage in food industry. The quality of milk is affected by various factors. This work deals only with the most important ones, which have an influence on the nutrition value as well as on the microbiological and hygienic quality of milk. | eng |
dc.date.accepted | 2012-06-11 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |