Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorLafatová, Veronika
dc.date.accessioned2021-11-30T09:48:49Z
dc.date.available2021-11-30T09:48:49Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-13
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11243
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá tématem znalostí analogových výrobků spotřebiteli se zaměřením na sýry. Pro tento účel byl vytvořen dotazník, který byl předložen náhodně vybraným respondentům. Provedený dotazníkový průzkum ukazuje preference ve spotřebě sýrů, informovanost spotřebitelů o analogových výrobcích z hlediska označení, nákupního chování a o pozitivech a negativech analogů sýra. Z provedeného dotazníku lze vyvodit, že spotřebitelé konzumují sýry často a hlavními preferovanými sýry jsou polotvrdé a čerstvé sýry. Z pohledu spotřebitelů na analogové výrobky byla zjištěna jejich nedostatečná informovanost, což je často způsobeno i nepřesnými informacemi na etiketách výrobků a chybným zařazením výrobku mezi pravé výrobky. Správné označení výrobků by výrazně ovlivnilo nákupní chování spotřebitelů v neprospěch analogových výrobků.cze
dc.format64 s.
dc.format64 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectsýrcze
dc.subjectanalogové výrobkycze
dc.subjectspotřební chovánícze
dc.subjectcheeseeng
dc.subjectanalogue producteng
dc.subjectconsumer behavioreng
dc.titleSýry a analogové výrobkycze
dc.title.alternativeCheeses and analogues productseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag23982
dc.description.abstract-translatedBachelor thesis is focus on consumers? knowledge of analogues products with specialization in cheese. It was necessary created a questionnaire, which was fill in by randomly chosen respondents. This questionnaire survey shows preference in cheese consumption, consumers foreknowledge of analog product from points? of view marking of products, shopping behavior and about positives and negatives of cheese analogues. Main conclusion from questionnaire survey are, that consumers consume cheese often, main prefer cheese are semi-hard and fresh cheeses. Consumers have not enough information about product. This is caused by no precise information in label and very often is this product put between real cheese. Correct information in label and position in the shop could be significantly affect the purchasing behavior of consumers with bad benefit of analog products.eng
dc.date.accepted2012-06-11
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam