Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorJeřábek, Tomáš
dc.date.accessioned2021-11-30T09:49:05Z
dc.date.available2021-11-30T09:49:05Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-13
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11250
dc.description.abstractCílem této bakalářské práce bylo posoudit jakost mléka z mléčných automatů. Posuzovány byly jakostní a mikrobiologické ukazatele syrového kravského mléka ze dvou farem, jedné z Jihočeského kraje a druhé z Plzeňského kraje.cze
dc.format46 s. (53 299 znaků)
dc.format46 s. (53 299 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmléčné automatycze
dc.subjectjakost mlékacze
dc.subjectmikrobiologická kvalita mlékacze
dc.subjectpasteracecze
dc.subjectcelkový počet mikroorganismů (CPM)cze
dc.subjectpočet somatických buněk (PSB)cze
dc.subjectvending machineseng
dc.subjectmilk qualityeng
dc.subjectmicrobiological qualityeng
dc.subjectpasteurizationeng
dc.subjecttotal bacteria counteng
dc.subjectsomatic cell counteng
dc.titleJakost mléka v mléčných automatechcze
dc.title.alternativeMilk quality from vending machineseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag24017
dc.description.abstract-translatedThe aim of this work was to assess the quality of milk from vending machines. The quality and microbiological characteristics of raw cow´s milk from two farms were assessed; one from the South Bohemia Region and one from the Pilsen Region.eng
dc.date.accepted2012-06-12
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam