Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBárta, Jan
dc.contributor.authorReiserová, Jana
dc.date.accessioned2021-11-30T09:49:29Z
dc.date.available2021-11-30T09:49:29Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-13
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11260
dc.description.abstractTématem bakalářské práce je hodnocení antifungální aktivity vybraných peptidových frakcí izolovaných z hlíz brambor vůči houbám rodu Fusarium sup. Cílem teoretické části této práce je zpracování přehledu proteinů izolovaných z bramborové hlízy (Solanum tuberosum L.), krátký popis rodu Fusarium, druhů F. solani a F. oxysporum, popis základních mechanismů obrany rostlin proti houbám a přehled antifungálních proteinů. V experimentální části bude hodnocena antifungální aktivita u vybraných proteinových frakcí z hlízy Solanum tuberosum L. vůči F. solani a F. oxysporum, které byly připraveny pomocí separačních technik.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectAntifungální proteinycze
dc.subjectFusariumcze
dc.subjectbramborové proteinycze
dc.subjectinhibitory proteascze
dc.subjectpatatincze
dc.subjectAntifungal proteinseng
dc.subjectFusariumeng
dc.subjectpotato proteinseng
dc.subjectprotease ihnibitorseng
dc.subjectpatatineng
dc.titleHodnocení antifungální aktivity vybraných peptidových frakcí izolovaných z hlíz brambor vůči houbám rodu Fusarium spp.cze
dc.title.alternativeEvaluation of antifungal activity of selected peptide fractions isolated from potato tubers against <i>Fusarium </i>spp. fungieng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag24117
dc.description.abstract-translatedThe bachelor thesis deals with evaluation of antifungal activity of selected peptide fractions isolated from potato tuber against Fusarium spp. fungi. Literature review contains information about isolated potato tuber proteins from Solanum tuberosum L., short description of genus Fusarium, species F. solani and F. oxysporum, information about plant defense mechanisms against fungi and at least information about antifungal proteins. The experimental part deals with evaluation of antifungal activity of selected peptide fractions from potato tuber of Solanum tuberosum L. against F.solani and F. oxysporum which were prepared by separation techniques.eng
dc.date.accepted2012-06-19
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělské biotechnologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam