Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorJirotková, Dana
dc.contributor.authorProcházková, Alice
dc.date.accessioned2021-11-30T09:49:39Z
dc.date.available2021-11-30T09:49:39Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-13
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11264
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zaměřuje na druhy obalů a technologii balení masných výrobků. První část práce je zaměřena na masnou výrobu a výrobu masných produktů. Dále pojednává o rozdělení obalů na masné výrobky a jejich požadavky. Pátá a šestá kapitola se věnuje balícím technologiím pro masné výrobky. Poslední kapitoly pojednávají o vadách a označování masných výrobkůcze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmasné výrobkycze
dc.subjectdruhy obalůcze
dc.subjecttechnologie balení.cze
dc.subjectmeat productseng
dc.subjectwrapping spliteng
dc.subjectpacking technologies.eng
dc.titleBalení masných výrobků, technologie a trendy trhucze
dc.title.alternativePacking of meat products, technology and market trendseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag24134
dc.description.abstract-translatedThis bachelor work is focused on packing types and packaging technology of meat products. The first part of the thesis aims at meat manufacturing and meat products production. Further, the work deals with meat products wrapping split and what are the main requirements onto each. The fifth and sixth chapter turns to packing technologies in terms of meat production. The last chapters are about mistakes and marks of meat products.eng
dc.date.accepted2012-06-12
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineTrvale udržitelné systémy hospodaření v krajiněcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam