dc.contributor.advisor | Suchý, Karel | |
dc.contributor.author | Pěstová, Michaela | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:55:55Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T09:55:55Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-04-27 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11542 | |
dc.description.abstract | Cílem této práce bylo zjišťování množství obsahu dusičnanů v bramborách a
v běžných druzích zeleniny, dostupných po celý rok, a tím vysledovat zdravotní
nezávadnost zeleniny nabízené v obchodní síti města Prachatice v letech
2011 ? 2012. | cze |
dc.format | 60 s. | |
dc.format | 60 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | zelenina | cze |
dc.subject | dusičnany | cze |
dc.subject | obsah | cze |
dc.subject | vegetables | eng |
dc.subject | nitrates | eng |
dc.subject | content | eng |
dc.title | Vyhodnocení obsahu nitrátů v základních druzích zeleniny distribuovaných obchodní sítí města Prachatice | cze |
dc.title.alternative | Evaluation of nitrate content in the basic vegetables distributed in the retail network of the town Prachatice | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 21679 | |
dc.description.abstract-translated | The aim of this study was to determine the quantities of nitrate content in potatoes and in common vegetables, available all year round, and trace the health safety of vegetables offered in the trade network in the city Prachatice in years 2011 - 2012. | eng |
dc.date.accepted | 2012-06-19 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Provozně podnikatelský obor | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |