Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSuchý, Karel
dc.contributor.authorPěstová, Michaela
dc.date.accessioned2021-11-30T09:55:55Z
dc.date.available2021-11-30T09:55:55Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-27
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11542
dc.description.abstractCílem této práce bylo zjišťování množství obsahu dusičnanů v bramborách a v běžných druzích zeleniny, dostupných po celý rok, a tím vysledovat zdravotní nezávadnost zeleniny nabízené v obchodní síti města Prachatice v letech 2011 ? 2012.cze
dc.format60 s.
dc.format60 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectzeleninacze
dc.subjectdusičnanycze
dc.subjectobsahcze
dc.subjectvegetableseng
dc.subjectnitrateseng
dc.subjectcontenteng
dc.titleVyhodnocení obsahu nitrátů v základních druzích zeleniny distribuovaných obchodní sítí města Prachaticecze
dc.title.alternativeEvaluation of nitrate content in the basic vegetables distributed in the retail network of the town Prachaticeeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag21679
dc.description.abstract-translatedThe aim of this study was to determine the quantities of nitrate content in potatoes and in common vegetables, available all year round, and trace the health safety of vegetables offered in the trade network in the city Prachatice in years 2011 - 2012.eng
dc.date.accepted2012-06-19
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam