dc.contributor.advisor | Matoušek, Václav | |
dc.contributor.author | Klabouchová, Jana | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T10:39:39Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T10:39:39Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.date.submitted | 2013-04-12 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11756 | |
dc.format | 78 stran | |
dc.format | 78 stran | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | prasnice | cze |
dc.subject | počet selat | cze |
dc.subject | reprodukční vlastnosti | cze |
dc.subject | vepřové maso | cze |
dc.subject | sow | eng |
dc.subject | the number of piglets | eng |
dc.subject | reproduction charakteristics | eng |
dc.subject | pork meat | eng |
dc.title | Současný stav produkce vepřového masa v ČR | cze |
dc.title.alternative | The current state of pig meat production in the Czech Republic. | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 28029 | |
dc.date.accepted | 2013-06-11 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |