Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMatoušek, Václav
dc.contributor.authorKlabouchová, Jana
dc.date.accessioned2021-11-30T10:39:39Z
dc.date.available2021-11-30T10:39:39Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-04-12
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11756
dc.format78 stran
dc.format78 stran
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectprasnicecze
dc.subjectpočet selatcze
dc.subjectreprodukční vlastnosticze
dc.subjectvepřové masocze
dc.subjectsoweng
dc.subjectthe number of pigletseng
dc.subjectreproduction charakteristicseng
dc.subjectpork meateng
dc.titleSoučasný stav produkce vepřového masa v ČRcze
dc.title.alternativeThe current state of pig meat production in the Czech Republic.eng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag28029
dc.date.accepted2013-06-11
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam