Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorSvobodová, Jana
dc.date.accessioned2021-11-30T10:40:33Z
dc.date.available2021-11-30T10:40:33Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2014-11-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11825
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá vlivem systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (masa, mléka). Práce je zaměřena zejména na charakteristiku vybraných systémů kontroly hygieny výroby potravin a následné zpracování přehledu kontrol sledování zdravotní nezávadnosti masa a mléka, prováděných Krajskou veterinární správou v Českých Budějovicích v letech 2007-2011. Na základě výsledků těchto kontrol je dle uváděných hodnot, které byly ve sledovaném období Krajskou veterinární správou zaznamenány patrné, že systémy sledování hygieny potravin živočišného původu působí pozitivně na jejich zdravotní nezávadnost.cze
dc.format43
dc.format43
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectHygiena potravincze
dc.subjectzdravotní nezávadnostcze
dc.subjectsystémy sledování hygieny potravincze
dc.subjectFood hygieneeng
dc.subjectfood safetyeng
dc.subjectfood hygiene monitoring systemseng
dc.titleVliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)cze
dc.title.alternativeThe Influence of hygiene monitoring systems on the harmlessness of food of animal origin (meat, milk)eng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag28357
dc.description.abstract-translatedThis thesis deals with the influence of hygiene monitoring systems on health safety of food of animal origin (meat, milk). It mainly focuses on the characteristics of selected hygiene control systems of food production supervised by Regional Veterinary Administration in České Budějovice in years 2007 to 2011. For our purposes an overview of selected data concerning the safety of meat and milk was set. Based on the results of the inspection led by Regional Veterinary Administration during the supervised period, the food hygiene monitoring systems of food of animal origin have positive effect on their safety.eng
dc.date.accepted2015-02-10
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam