dc.contributor.advisor | Smetana, Pavel | |
dc.contributor.author | Svobodová, Jana | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T10:40:33Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T10:40:33Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.date.submitted | 2014-11-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11825 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá vlivem systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (masa, mléka). Práce je zaměřena zejména na charakteristiku vybraných systémů kontroly hygieny výroby potravin a následné zpracování přehledu kontrol sledování zdravotní nezávadnosti masa a mléka, prováděných Krajskou veterinární správou v Českých Budějovicích v letech 2007-2011. Na základě výsledků těchto kontrol je dle uváděných hodnot, které byly ve sledovaném období Krajskou veterinární správou zaznamenány patrné, že systémy sledování hygieny potravin živočišného původu působí pozitivně na jejich zdravotní nezávadnost. | cze |
dc.format | 43 | |
dc.format | 43 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Hygiena potravin | cze |
dc.subject | zdravotní nezávadnost | cze |
dc.subject | systémy sledování hygieny potravin | cze |
dc.subject | Food hygiene | eng |
dc.subject | food safety | eng |
dc.subject | food hygiene monitoring systems | eng |
dc.title | Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso) | cze |
dc.title.alternative | The Influence of hygiene monitoring systems on the harmlessness of food of animal origin (meat, milk) | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 28357 | |
dc.description.abstract-translated | This thesis deals with the influence of hygiene monitoring systems on health safety of food of animal origin (meat, milk). It mainly focuses on the characteristics of selected hygiene control systems of food production supervised by Regional Veterinary Administration in České Budějovice in years 2007 to 2011. For our purposes an overview of selected data concerning the safety of meat and milk was set. Based on the results of the inspection led by Regional Veterinary Administration during the supervised period, the food hygiene monitoring systems of food of animal origin have positive effect on their safety. | eng |
dc.date.accepted | 2015-02-10 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |