Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSkořepa, Ladislav
dc.contributor.authorŽák, Martin
dc.date.accessioned2021-11-30T10:42:10Z
dc.date.available2021-11-30T10:42:10Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-04-12
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11909
dc.description.abstractTato bakalářská práce je zaměřena na regionální značky potravin České republiky. Teoretická část popisuje chování spotřebitele, vztah spotřebitelů k regionálním značkám potravin a regionální značky v České republice. V praktické části je vytvořena analýza regionálních značek v České republice a zhodnocen jejich význam. Analýza a vyhodnocení jsou podpořeny grafickými přílohami.cze
dc.format57 s.
dc.format57 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectchovánícze
dc.subjectznačkacze
dc.subjectregionální značky potravincze
dc.subjectbehavioureng
dc.subjectbrandeng
dc.subjectregional brand of foodeng
dc.titleRegionální značky potravin v ČRcze
dc.title.alternativeRegional brands of food in the Czech Republiceng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag28795
dc.description.abstract-translatedThis bachelor work is focused on the regional brands of food in the Czech Republic. The theoretical part describes behaviour of consumer, relationship of consumers to regional brands of food and regional brands in the Czech Republic. In the practical part is created analysis of regional brands in the Czech Republic and evaluated their meaning. Analysis and evaluation are supported by graphic supplements.eng
dc.date.accepted2013-06-21
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplinePozemkové úpravy a převody nemovitostícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělská specializacecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam