Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorKoubová, Klára
dc.date.accessioned2021-11-30T10:43:17Z
dc.date.available2021-11-30T10:43:17Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-04-12
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11954
dc.description.abstractVe skupině 55 posuzovatelů (20 žen, 35 mužů; 20 ? 24 let) byl proveden pořadový preferenční test. Hodnotitelům byly předloženy 3 vzorky sýra o tučnosti 20, 30 a 45 %. Ve skupině žen byl nejlépe hodnocen vzorek o tučnosti 45 % a nejhůře byl ohodnocen vzorek s 20 % tuku. Ve skupině mužů vzorek o tučnosti 20 % byl hodnocen jako nejlepší a jako nejhorší se umístil vzorek s 30 % tuku. Statisticky tyto výsledky potvrzeny nebyly.cze
dc.format31 s.
dc.format31 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectpolotvrdé sýrycze
dc.subjectsenzorické analýzacze
dc.subjectpreferenční testcze
dc.subjectsemi-hard cheeses; sensory evaluationeng
dc.subjectpreference testeng
dc.titleSenzorické hodnocení vybraných druhů polotvrdých sýrůcze
dc.title.alternativeSensory evaluation of selected types of semi-hard cheeseeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag29041
dc.description.abstract-translatedIn the group of 55 consumers (20 women, 35 men; 20 ? 24 years) was carried out preference test (ranking). The aim of preference test was to order three samples of cheese of different fat on dry basis (20, 30 and 45 %). In the group of women was preferred the sample of cheese with 45 % fatness and the worst was rated a sample with 20 % fatness. In the group of men was rated as the best 20% cheese and the worst sample with 30% fat. Statistically, these results were not confirmed.eng
dc.date.accepted2013-06-10
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam