Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorBílková, Kateřina
dc.date.accessioned2021-11-30T10:43:20Z
dc.date.available2021-11-30T10:43:20Z
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2013-11-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11956
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá historií tavených sýrů a jejich klasifikací. U tavených sýrů hraje významnou roli obsah tuku v sušině, použité suroviny (přírodní sýry, tavicí soli, mléčné proteiny, barviva atd.). Tavené sýry lze klasifikovat podle způsobu výroby, složení, konzistence a balení. Práce popisuje spotřebu tavených sýrů v určitých letech v daných jednotkách a metody senzorického hodnocení, jejichž součástí je smyslové vnímání.cze
dc.format45 s.
dc.format45 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjecttavený sýrcze
dc.subjectpřírodní sýrcze
dc.subjectsenzorická analýzacze
dc.subjectspotřeba sýrůcze
dc.subjectprocessed cheeseeng
dc.subjectnatural cheeseeng
dc.subjectsensory analysiseng
dc.subjectcheese consumption.eng
dc.titleTavené sýry a jejich senzorické hodnocenícze
dc.title.alternativeProcessed cheeses and spreads and their sensory evaluationeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag29056
dc.description.abstract-translatedThe bachelor thesis deals with the history of processed cheese and their classifications. Fat in dry matter is very important for the processed cheese and also its raw materials (natural cheese, melting salt, milk proteins, dyes, etc.). Cheese can be classified according to the method of production, composition, consistency and packaging. The thesis describes the consumption of processed cheese in certain years in these units and methods of sensory evaluation, involving sensory perception.eng
dc.date.accepted2014-02-12
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam