dc.contributor.advisor | Kernerová, Naděžda | |
dc.contributor.author | Obermajerová, Barbora | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T10:43:32Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T10:43:32Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.date.submitted | 2013-11-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11964 | |
dc.description.abstract | Drůbeží maso patří do základního sortimentu výživy obyvatelstva. Maso intenzivně vykrmované drůbeže je zdrojem lehce stravitelných bílkovin, lipidů, minerálních látek a vitamínů. Cílem bakalářské práce bylo vypracovat literární rešerši, která je zaměřená na intenzitu růstu, jatečnou užitkovost, kvalitu a složení masa kuřecích brojlerů. Dále jsou popsány vnější a vnitřní faktory, které je ovlivňují, tj. genetické založení, hybridní kombinace, pohlaví, věk, výživa, mikroklima, způsob ustájení
a zdravotní stav drůbeže. | cze |
dc.format | 47 s. (68 655 znaků) | |
dc.format | 47 s. (68 655 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | kuřecí brojler | cze |
dc.subject | výkrm | cze |
dc.subject | vnější vlivy | cze |
dc.subject | vnitřní vlivy | cze |
dc.subject | chicken broiler | eng |
dc.subject | fattening | eng |
dc.subject | external influences | eng |
dc.subject | internal influences | eng |
dc.title | Analýza faktorů ovlivňujících výkrm kuřat | cze |
dc.title.alternative | Analysis of factors affecting fattening of chickens | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 29086 | |
dc.description.abstract-translated | Poultry meat belongs to the basic assortment of human nutrition. The meat of
an intensively fattened poultry is a source of easily digestible proteins, lipids, mineral substances and vitamins. The aim of this bachelor´s thesis was to write out a literature review, which is focused on the intensity of growth, carcass yield, quality and composition of broiler chickens meat. The following describes the internal and external factors that affect them, i.e. genetic foundation, hybrid combination, sex, age, nutrition, microclimate, way of rearing and health condition of poultry. | eng |
dc.date.accepted | 2014-02-04 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Zootechnika | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zootechnika | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |