dc.contributor.advisor | Moudrý, Jan, st. | |
dc.contributor.author | Stejskalová, Michala | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T10:47:11Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T10:47:11Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.date.submitted | 2014-04-11 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12079 | |
dc.description.abstract | Cílem teoretické části bakalářské práce bylo popsat veřejné stravování, hygienické předpisy a podmínky prodeje biopotravin a regionálních potravin od producenta do veřejného stravování. Cílem praktické části bylo charakterizovat, u vybraných jídelen, jaké potraviny nakupovaly, v jaké podobě a od jakých dodavatelů je odebíraly. Dalším cílem bylo navrhnout vhodné dodavatele do vybraných kuchyní, s co nejvyšším podílem regionálních potravin a biopotravin. | cze |
dc.format | 52 s. (68 334 znaků) | |
dc.format | 52 s. (68 334 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | školní stravování | cze |
dc.subject | biopotraviny | cze |
dc.subject | regionální producent | cze |
dc.subject | regionální potravina | cze |
dc.subject | school catering | eng |
dc.subject | organic food | eng |
dc.subject | regional producer | eng |
dc.subject | regional food | eng |
dc.title | Produkce a distribuce regionálních potravin a biopotravin v kraji Vysočina a jejich uplatnění ve veřejném stravování. | cze |
dc.title.alternative | Production and distribution of regional food and organic food in the Vysocina region and their application in public catering. | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 32405 | |
dc.description.abstract-translated | The theoretical part of the thesis was to describe public catering, hygiene regulations and conditions for the sale of organic food and local food from producers to caterers. Aim of the work was to characterized, in selected school canteen, what kind of fous was purchased, in what form and from which suppliers is taken away. Another goal was to design a suitable contractor selected to kitchen, with the highest proportion of regional food and organic food. | eng |
dc.date.accepted | 2014-06-17 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agroekologie | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |