dc.contributor.advisor | Smetana, Pavel | |
dc.contributor.author | Nosková, Iva | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T10:51:18Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T10:51:18Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.date.submitted | 2013-11-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12180 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.title | Použití rozdílných solících a barvících směsí a jejich vliv na stabilitu barvy masných výrobků | cze |
dc.title.alternative | Colouring and salting of meat products - influence in colour-stability | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 33175 | |
dc.date.accepted | 2014-06-17 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |