Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorMarek, Jan
dc.date.accessioned2021-11-30T10:52:14Z
dc.date.available2021-11-30T10:52:14Z
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-04-11
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12200
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleSystém hodnocení hygieny (HACCP) na porážce a bourárně v rámci faremního zpracování zvířat z vlastního chovucze
dc.title.alternativeHygiene System (HACCP) in the slaughter and cutting plant in the treatment of farm animals from their own breedingeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag33800
dc.date.accepted2014-06-10
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineTrvale udržitelné systémy hospodaření v krajiněcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam