dc.contributor.advisor | Smetana, Pavel | |
dc.contributor.author | Procházková, Lenka | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T10:56:13Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T10:56:13Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.date.submitted | 2015-04-24 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12279 | |
dc.description.abstract | Tématem této bakalářské práce je zhodnotit vývoj zpracovatelského průmyslu zpracovávající maso a mléko. Jedná se zejména o vývoj jatek a mlékáren v daném období 2004-2013.
V první části se práce zabývá legislativou spojenou se vstupem do Evropské unie a podmínkami, které z toho plynou.
Dalším bodem práce byla snaha zachytit vývoj spotřeby potravin - masa, mléka, která má zajisté na vývoj jatek a mlékáren vliv.
Konečně vývoj jatek, masokombinátů a mlékárem uvedený na konkrétních podnicích.
Ze všech uvedených skutečností, kdy by se předpokládalo, že přes nepříznivý start do Evropské unie, bude jatek ubývat, je tomu překvapiuvě naopak. | cze |
dc.format | 39 s. | |
dc.format | 39 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | jatka | cze |
dc.subject | masný průmysl | cze |
dc.subject | mlékárny | cze |
dc.subject | mléko | cze |
dc.subject | HACCP | cze |
dc.subject | slaughterhouses | eng |
dc.subject | meat industry | eng |
dc.subject | dairy | eng |
dc.subject | milk | eng |
dc.subject | HACCP | eng |
dc.title | Zpracovatelské provozy (zpracování živočišných produktů) v rámci České republiky - vývoj v letech 2004-2013 | cze |
dc.title.alternative | Processing plants (processing of animal products) in the Czech Republic - development in the years 204-2013 | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 37111 | |
dc.description.abstract-translated | The thene of this thesis is to evaluate the development of the manufacturing industry in processing meat and milk. These include the development of slaughterhouses and dairies in the period 2004-2013.
In the first part of the thesis deal with legislation related to European Union accession and conditions that follow from it.
Another point of the study was to capture the trend of consumption of food - meat, milk, which is centainly the development of slaughterhouses and dairies referred to specific companies.
Of all above facts, when it was assumed that despite the unfavorable start to the European Union, the slaughterhouses will wane, it is surprisingly contrary. | eng |
dc.date.accepted | 2015-06-16 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |