Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorHadáčková, Gabriela
dc.date.accessioned2021-11-30T10:56:20Z
dc.date.available2021-11-30T10:56:20Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-04-24
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12281
dc.description.abstractV této bakalářské práci jsou popsány, zhodnoceny a porovnány nejznámější systémy jakosti a hygieny potravin. Práce definuje pojmy jakost a hygiena (bezpečnost) potravin a zaměřuje se na implementaci systému HACCP do potravinářského průmyslu. Dále se věnuje normám skupiny ISO používaným v potravinářství a zabývá se standardy uznanými GFSI, tedy standardem BRC a IFS.cze
dc.format52 s. (68 300 znaků)
dc.format52 s. (68 300 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectJakost potravincze
dc.subjecthygiena potravincze
dc.subjectHACCPcze
dc.subjectISOcze
dc.subjectIFScze
dc.subjectBRCcze
dc.subjectFood qualityeng
dc.subjectfood hygieneeng
dc.subjectHACCPeng
dc.subjectISOeng
dc.subjectIFSeng
dc.subjectBRCeng
dc.titleSystémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosticze
dc.title.alternativeQuality and hygiene systems and their differenceseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag37122
dc.description.abstract-translatedMy bachelor thesis describes, evaluates and compares the most common systems of quality and hygiene of food. It defines terms such as food quality and food hygiene (food safety) and focuses on implementation of HACCP system into food industry. It also deals with ISO standards used in food industry and standards approved by GFSI (that means standards BRC and IFS).eng
dc.date.accepted2015-06-15
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam