Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor | Jirotková, Dana | |
dc.contributor.author | Brabencová, Aneta | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T11:02:17Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T11:02:17Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.date.submitted | 2015-04-24 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12380 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.title | Kvalita surovin pro pekařskou výrobu | cze |
dc.title.alternative | The quality of ingredients for bakery production | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 38175 | |
dc.date.accepted | 2015-06-15 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
Soubory tohoto záznamu
- Název:
- Kvalita_surovin_pro_pekarskou_ ...
- Velikost:
- 1.736Mb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Plný text práce
- Název:
- BP.Brabencova.Aneta.pos.ved..pdf
- Velikost:
- 637.9Kb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Posudek vedoucího práce
- Název:
- BP.Brabencova.Aneta.pos.opon..pdf
- Velikost:
- 784.8Kb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Posudek oponenta práce
- Název:
- Z12288.PDF
- Velikost:
- 287.1Kb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Průběh obhajoby práce
Tento záznam se objevuje v
Zobrazit minimální záznam