Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorJirotková, Dana
dc.contributor.authorBrabencová, Aneta
dc.date.accessioned2021-11-30T11:02:17Z
dc.date.available2021-11-30T11:02:17Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-04-24
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12380
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleKvalita surovin pro pekařskou výrobucze
dc.title.alternativeThe quality of ingredients for bakery productioneng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag38175
dc.date.accepted2015-06-15
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam