Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorJirotková, Dana
dc.contributor.authorLišková, Blanka
dc.date.accessioned2021-11-30T11:13:47Z
dc.date.available2021-11-30T11:13:47Z
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-04-25
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12765
dc.description.abstractTato diplomová práce se zabývá problematikou drůbežího masa a drůbežích masných výrobků. V úvodní části je nastíněna spotřeba masa v rozvinutých a rozvojových zemích a vlastní cíl práce. Druhá kapitola se zabývá historií zpracování masa a masných výrobků, vývojem spotřeby drůbežího masa u nás i ve světě. Je popsáno složení drůbežího masa a jeho základní složky. Třetí kapitola je věnována druhům drůbeže, krátce popsán výkrm a výroba masných výrobků, masná výroba a bezpečnost potravin. Praktická část diplomové práce se zabývá postojem spotřebitele k drůbežímu masu a drůbežím masným výrobkům dotazníkovou formou. Výzkum dotazníkovou metodou byl rozdělen na etapy: - příprava a návrh dotazníku - zveřejnění - zpracování - vyhodnocení dotazníků V závěru práce je provedeno zhodnocení významu drůbežího masa, jeho perspektiva ve výživě lidí do budoucna.cze
dc.format91
dc.format91
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectDrůbeží masocze
dc.subjectdrůbeží masné výrobkycze
dc.subjectspotřeba masa.cze
dc.subjectPoultry meateng
dc.subjectpoultry meat productseng
dc.subjectconsumption of meat.eng
dc.titleHodnocení obliby drůbežího masa a drůběžích masných výrobků u vybraných skupin obyvatelstvacze
dc.title.alternativeEvaluation favour poultry meat and poultry meat products in selected group of inhabitantseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag33064
dc.description.abstract-translatedThis diploma thesis deals with poultry meat and poultry meat products. In the introduction is outlined the consumption of meat in developed and less-developed countries and the goal of this work. The second chapter is about the history of meat and meat products processing, the development of the consumption of poultry meat in our country and the world. It is described the composition of poultry meat and its basic components. In the third chapter are written the types of poultry and shortly described their fattening. Processing of meat products, meat production and food safety. The practical part of the diploma work is in the form of a questionnaire and deals with the attitude of consumers to poultry meat and poultry meat products. The research made this form was divided into stages: - preparation and plan of the questionnaire - publication - processing - evaluation of questionnaires The end of this work is about how important is poultry meat, its perspective in human diet in the future and shortly summarized results of research.eng
dc.date.accepted2014-06-17
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgroekologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam