dc.contributor.author | Cepák, Miloš | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T11:26:22Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T11:26:22Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.date.submitted | 2013-02-28 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/13018 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.title | Možnosti ovlivňování textury masa kapra obecného (<i>Cyprinus carpio</i>) technologií chovu. | cze |
dc.title.alternative | Options affecting meat texture profile of common carp (<i>Cyprinus carpio</i>) under different breeding technologies. | eng |
dc.type | disertační práce | cze |
dc.identifier.stag | 17808 | |
dc.date.accepted | 2013-03-29 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Speciální zootechnika | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ph.D. | |
dc.thesis.degree-program | Zootechnika | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |