Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorNosková, Marie
dc.contributor.authorHynková, Jana
dc.date.accessioned2021-12-03T07:50:56Z
dc.date.available2021-12-03T07:50:56Z
dc.date.issued2008
dc.date.submitted2008-05-12
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/17754
dc.description.abstractAutor: Jana HYNKOVÁ Název práce: Výživa předškolních dětí a možné negativní důsledky na zdraví Druh práce: Bakalářská práce Vedoucí práce: MUDr. Marie Nosková Místo a rok vydání: České Budějovice 2008 Počet stran: 79 Klíčová slova: předškolní děti, zdravá výživa, rodiče, stravovací návyky, nadváha, mateřská školacze
dc.format79s., 4 s. obr. příloh
dc.format79s., 4 s. obr. příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectpředškolní děticze
dc.subjectzdravá výživacze
dc.subjectpotravinycze
dc.subjectnadváhacze
dc.subjectzdravotní problémycze
dc.subjectmateřská školacze
dc.subjectrodinacze
dc.subjectstravovací návykycze
dc.subjectNutritioneng
dc.subjectObesityeng
dc.subjectChildreneng
dc.subjectBoardingeng
dc.subjectNursery schooleng
dc.titleVýživa předškolních dětí a možné negativní důsledky na zdravícze
dc.title.alternativeNutrition of pre-school children and possible negative influence on their health.eng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag10007
dc.description.abstract-translatedJana HYNKOVÁ Nutrition of Pre- School Children and Its Possible Negative Effects on Health Bakalářská práce MUDr. Marie Nosková České Budějovice 2008 79 Nutrition, Obesity, Children, Boarding, Nursery schooleng
dc.date.accepted2008-06-23
dc.description.departmentZdravotně sociální fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineOchrana veřejného zdravícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zdravotně sociální fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeTýmalová, Dana
dc.description.defenceOtázka oponenta: Vysvětlete, co je glykemický index (GI), s jakým GI je vhodné konzumovat potraviny pro prevenci civilizačních chorob, uveďte příklady potravin s vysokým, středním a nízkým GI. Otázka ved.práce: Jakou legislativu využijete při kontrole stravovacího provozu v MŠ a při kontrole spotřebního koše? Jaká rizika hrozí dětem při dlouhodobé konzumaci vegetariánské stravy? Z jakého důvodu nepatří "kolové" nápoje mezi nápoje zdraví prospěšné? Studentka přehledným a srozumitelným způsobem prezentovala svoji práci. Prokázala znalost zvolené problematiky. Zvolený cíl byl naplněn. V experimentální části mohou být závěry použity pro informovanost a zkvalitnění výživy u dětí. Odpovídala také na otázky ved.práce i oponenta.cze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam