Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "school catering"
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
-
Mléčná výživa ve školských zařízeních v ČR a EU
(Jihočeská univerzita, 2016)Mléko a mléčná výživa jsou důležitou součástí racionální výživy dětí. Mléko obsahuje snadno vstřebatelné bílkoviny potřebné pro růst, vývoj a obnovu tkání. Mléčný tuk je, mimo jiné, bohatým zdrojem vitaminů a sacharidy ... -
Produkce a distribuce regionálních potravin a biopotravin v kraji Vysočina a jejich uplatnění ve veřejném stravování.
(Jihočeská univerzita, 2014)Cílem teoretické části bakalářské práce bylo popsat veřejné stravování, hygienické předpisy a podmínky prodeje biopotravin a regionálních potravin od producenta do veřejného stravování. Cílem praktické části bylo ... -
Využití sezónních surovin od regionálních dodavatelů ve školním stravování
(Jihočeská univerzita, 2018)Tato práce se zajímá o regionální dodavatele sezónních produktů a možnost jejich spolupráce se školními jídelnami. Vyhodnocuje faktory ovlivňující proces tvorby sítí, udržování a rozšiřování vazeb. Z dotazníkového šetření ...