dc.contributor.advisor | Hamplová, Lidmila | |
dc.contributor.author | Košíková, Jana | |
dc.date.accessioned | 2021-12-03T14:24:25Z | |
dc.date.available | 2021-12-03T14:24:25Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.date.submitted | 2015-05-18 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/22417 | |
dc.description.abstract | Tato diplomová práce se zabývá problematikou fastfoodů ve spojitosti se stravovacími návyky studentů gymnázií.
V teoretické části diplomové práce jsou shrnuty informace o faktorech ovlivňujících výživové návyky, zdravé výživě, specifikách výživy mladistvých a pitném režimu. Dále je zde nastíněna problematika fastfoodů, kvality fastfood pokrmů a nutričních hodnot fastfood pokrmů ve dvou největších fastfood řetězcích v České republice.
V praktické části jsou prostřednictvím tabulek a grafů zobrazeny a zhodnoceny výsledky šetření. Pro výzkum byla zvolena kvantitativní metoda. | cze |
dc.format | 118 s., vevázané přílohy 7 s. | |
dc.format | 118 s., vevázané přílohy 7 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | zdravá výživa | cze |
dc.subject | pitný režim | cze |
dc.subject | zdravotní gramotnost | cze |
dc.subject | fastfood | cze |
dc.subject | reklama | cze |
dc.subject | healthy nutrition | eng |
dc.subject | drinking regime | eng |
dc.subject | health literacy | eng |
dc.subject | fastfood | eng |
dc.subject | advertising | eng |
dc.title | Problematika fastfoodů ve spojitosti se stravovacími návyky u studentů gymnázií | cze |
dc.title.alternative | The issue of fast food restaurants in conjunction with the eating habits of grammar school students | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 39225 | |
dc.description.abstract-translated | This diploma thesis deals with the problem of fastfoods in conjunction with eating habits of grammar school students.
The theoretical part summarizes basic informations about factors influencing dietary habits, healthy nutrition, nutrition specifics of juvenile and drinking regime. Furthermore there is outlined the problems of fastfood restaurants, quality of fastfood meals and nutritional value of fastfood meals in two of the largest fastfood chain in the Czech Republic.
In practical part are the grafs and charts presenting results of the research.
For the research was used a quantitative method. | eng |
dc.date.accepted | 2015-06-15 | |
dc.description.department | Zdravotně sociální fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zdravotně sociální fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Mgr. | |
dc.thesis.degree-program | Veřejné zdravotnictví | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
dc.contributor.referee | Fürstová, Romana | |