dc.contributor.advisor | Křížek, Martin | |
dc.contributor.author | Pumprová, Olga | |
dc.date.accessioned | 2021-12-07T09:59:42Z | |
dc.date.available | 2021-12-07T09:59:42Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/25670 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.title | Změny obsahu flavonoidu kvercetinu během kuchyňských úprav zeleniny. | cze |
dc.title.alternative | The changes in flavonol quercetin content during culinary processing of vegetables. | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 311 | |
dc.date.accepted | 2006-02-09 | |
dc.description.department | Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Bi-Ch/SŠ | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Mgr. | |
dc.thesis.degree-program | Učitelství pro střední školy | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |