Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "HACCP"
Zobrazují se záznamy 1-7 z 7
-
Analýza kontroly jakosti a distribuce výrobků v podniku
(Jihočeská univerzita, 2008)Diplomová práce se zabývá analýzou logistiky ve vybraném potravinářském podniku, který je výrobcem mražených bramborových specialit. Diplomová práce analyzuje kontrolu kvality, řízení jakosti, skladování mražených výrobků, ... -
Optimalizace systému kontroly hygieny ve vybraném provozu - porážka a bourárna
(Jihočeská univerzita, 2015)HACCP (Systém analýzy rizik a řízení kritických bodů) je vědecky založený systém řízení zdravotní nezávadnosti potravin. Tento systém identifikuje nebezpečí a rizika ve výrobě potravin a navrhuje efektivní řídící a ... -
Současná úroveň hodnocení jakosti potravinářských produktů v České republice
(Jihočeská univerzita, 2009)Hlavním zaměřením mé diplomové práce je seznámení s činností Státní veterinární správy České republiky (SVS). Tato instituce je pod záštitou Ministerstva zemědělství ČR. Všechny povinnosti a práva SVS ČR jsou vyjmenovány ... -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
(Jihočeská univerzita, 2021)Systém analýzy rizik a řízení kritických bodů je systém, který pomáhá udržet zdravotní nezávadnost potravin. Součástí plánu HACCP je zavedení kritických kontrolních bodů a tím stanovit místa, kde hrozí největší riziko pro ... -
Systémy hodnocení jakosti při zpracování zemědělských produktů
(Jihočeská univerzita, 2012)Cílem této diplomové práce je doporučit optimální cestu pro vytvoření spolehlivého systému kontroly jakosti výrobků rostlinného a živočišného původu. U vybraných podniků byly sledovány hlavní aspekty těchto systémů a ... -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
(Jihočeská univerzita, 2017)Hlavním a dosud nepřekonaným systémem v oblasti hygieny potravin je systém HACCP (systém analýzy rizik a stanovení kritických kontrolních bodů). V České republice platí pro výrobce potravin povinnost zavést systém kritických ... -
Zajištění kvality v technologii výroby těstovin
(Jihočeská univerzita, 2012)Předmětem diplomové práce je téma ?Zajištění kvality v technologii výroby těstovin.? Teoretická část práce se zabývá historií těstovin, charakterizuje suroviny pro výrobu těstovin a výrobní technologie v těstárenství. Dále ...