• Metody řízení jakosti při příjmu syrového masa 

      Syrovátková, Monika (Jihočeská univerzita, 2011)
      Diplomová práce se zabývá oblastmi složení masa, systémů řízení kvality, zejména pak BRC (British Retail Consortium), IFS (International Food Standard), HACCP (analýzy rizik a kritických kontrolních bodů) a ISO ((Mezinárodní ...
    • Systém HACCP pro výrobu jemného pečiva 

      Kovařík, Luděk (Jihočeská univerzita, 2010)
      Hlavním cílem této práce je zhodnocení současného stavu analýzy rizik a systému kritických bodů HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) v potravinářské provozovně, ve společnosti PETA Bohemia spol. s r.o. Na ...
    • Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů 

      Pirtyáková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2011)
      Ve své diplomové práci doporučuji provozní systém výběru vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů. Surovinu vybírám dle stanovených kritérií pro hodnocení jakosti surovin a vlivů, kterými jsou ...
    • Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků 

      Kocinová, Marie (Jihočeská univerzita, 2014)
      V této diplomové práci byla provedena podrobná analýza celého systému HACCP ve firmě Libor Novák výroba masa, uzenin a specialit. Systém HACCP v uvedené firmě byl porovnán s dostupnými literárními poznatky a byly navrženy ...