Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "bezpečnost potravin"
Zobrazují se záznamy 1-4 z 4
-
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
(Jihočeská univerzita, 2008)HACCP a správná výrobní praxe jsou nástroje k zabezpečení potravní bezpečnosti. Technologický postup při zpracování ryb začíná příjmem živých ryb a končí skladováním a expedicí rybích výrobků. Skladování je operace, při ... -
Systém kontroly kvality potravin a jejich prodeje
(Jihočeská univerzita, 2011)Podstatou diplomové práci na téma ?Systém kontroly kvality potravin a jejich prodeje? je seznámení se současnou legislativou ve vztahu k výrobnímu a obchodnímu řetězci potravin. V teoretické části jsou shrnuty zákony a ... -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
(Jihočeská univerzita, 2017)Hlavním a dosud nepřekonaným systémem v oblasti hygieny potravin je systém HACCP (systém analýzy rizik a stanovení kritických kontrolních bodů). V České republice platí pro výrobce potravin povinnost zavést systém kritických ... -
Způsoby hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin a jejich vliv na kvalitu výrobku v letech 1995-2008
(Jihočeská univerzita, 2011)Cílem práce je posoudit změnu kritérií pro hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu a zaměřit se na to, jaký vliv měla tato změna na jakost a kvalitu výrobků. Zpracovat přehledně systém hodnocení zdravotní ...