Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "fermentace"
Zobrazují se záznamy 1-4 z 4
-
Hodnocení jakosti konzervované píce a návrhy na zlepšení konzervační technologie ve zvoleném podniku.
(Jihočeská univerzita, 2019)Cílem diplomové práce bylo posoudit kvalitu konzervované píce při různých způsobech konzervace silážování. Pro hodnocení kvality luskovinoobilných siláží v různých konzervačních technologií bylo použito senzorické hodnocení ... -
HODNOCENÍ ZEMĚDĚLSKÝCH BIOPLYNOVÝCH STANIC ČR
(Jihočeská univerzita, 2016)Cílem této diplomové práce bylo porovnat několik bioplynových stanic v Jižních a Středních Čechách z několika hledisek. Celkově bylo také přínosné nahlédnout, jak tyto bioplynové stanice řeší či neřeší předúpravu substrátu ... -
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.
(Jihočeská univerzita, 2011)Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem je pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat ... -
Vliv vybraných parametrů na kvalitu masných výrobků
(Jihočeská univerzita, 2015)Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem je pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat, ...