Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "fermentation"
Zobrazují se záznamy 1-6 z 6
-
Hodnocení jakosti konzervované píce a návrhy na zlepšení konzervační technologie ve zvoleném podniku.
(Jihočeská univerzita, 2019)Cílem diplomové práce bylo posoudit kvalitu konzervované píce při různých způsobech konzervace silážování. Pro hodnocení kvality luskovinoobilných siláží v různých konzervačních technologií bylo použito senzorické hodnocení ... -
HODNOCENÍ ZEMĚDĚLSKÝCH BIOPLYNOVÝCH STANIC ČR
(Jihočeská univerzita, 2016)Cílem této diplomové práce bylo porovnat několik bioplynových stanic v Jižních a Středních Čechách z několika hledisek. Celkově bylo také přínosné nahlédnout, jak tyto bioplynové stanice řeší či neřeší předúpravu substrátu ... -
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.
(Jihočeská univerzita, 2011)Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem je pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat ... -
Sledování změn vybraných parametrů piv z minipivovaru v průběhu zrání a skladování
(Jihočeská univerzita, 2020)Cílem práce je sledovat závěrečnou fázi výroby piva v cylindrokonických kvasných a zracích tancích. Úkolem je sledovat a měřit základní analytické parametry při dokvášení piva, mezi které se řadí: % alkohol (hmot.), % ... -
Sledování změny vybraných ukazatelů v průběhu zrání piva
(Jihočeská univerzita, 2020)Diplomová práce se zabývá sledováním vybraných jakostních parametrů chemické analýzy v průběhu zrání piva. Sledován byl průběh změnu obsahu alkoholu, skutečný a zdánlivý extrakt v pivu, extrakt původní mladiny a stupeň ... -
Vliv vybraných parametrů na kvalitu masných výrobků
(Jihočeská univerzita, 2015)Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem je pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat, ...