• Podnikatelský záměr - vybudování minipivovaru 

      Holub, Jan (Jihočeská univerzita, 2021)
      Cílem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu - vybudování minipivova-ru. Práce je rozdělena na dvě části. První část obsahuje vymezení základních pojmů, které slouží k sestavení podnikatelského záměru. Jsou ...
    • Posouzení kvality piva v minipivovarech 

      Jiráková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2015)
      Cílem této diplomové práce je posouzení kvality piva v minipivovarech. Teoretická část se zabývá charakteristikou minipivovarů, jejich historií, výrobou piva v minipivovarech a použitých surovin. Tato část je zakončena ...
    • Sledování změny vybraných ukazatelů v průběhu zrání piva 

      Novák, Jan (Jihočeská univerzita, 2020)
      Diplomová práce se zabývá sledováním vybraných jakostních parametrů chemické analýzy v průběhu zrání piva. Sledován byl průběh změnu obsahu alkoholu, skutečný a zdánlivý extrakt v pivu, extrakt původní mladiny a stupeň ...
    • Spokojenost spotřebitelů s produkty pivovarského odvětví se zaměřením na minipivovary 

      Opolzer, Pavel (Jihočeská univerzita, 2020)
      Předmětem diplomové práce bylo charakterizovat spotřebitele a jejich spokojenost s produkty pivovarského odvětví, se zaměřením na minipivovary. V úvodu práce je přiblížena situace na zdejším trhu a v literární rešerši jsou ...
    • Vybrané socioekonomické přínosy minipivovarů 

      Bartoš, Jan (Jihočeská univerzita, 2018)
      Práce se zabývá problematikou socioekonomických přínosů minipivovarů pro občany měst a obcí. V první části jsou definované vybrané socioekonomické faktory, které jsou následně aplikovány a porovnávány jak v jednotlivých ...