Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "regionální potraviny"
Zobrazují se záznamy 1-4 z 4
-
Analýza chování spotřebitele na regionálním trhu potravin
(Jihočeská univerzita, 2016)Diplomová práce analyzuje spotřebitelské chování na regionálním trhu potravin. První část je zaměřena na teoretickou část, která obsahuje základní pojmy související s danou problematikou. Druhá část je zaměřena na analýzu ... -
Podnikatelský záměr - mobilní aplikace
(Jihočeská univerzita, 2019)V diplomové práci jsou definovány základní pojmy související s podnikáním. V aplikační části pak zpracovávám podnikatelský záměr na vývoj mobilní aplikace formou psaného podnikatelského plánu včetně všech klíčových analýz ... -
Podpora využití regionálních potravin ve školním stravování pomocí produktové mapy
(Jihočeská univerzita, 2016)Smyslem této práce je navrhnout soubor opatření, které zkrátí distribuční cesty mezi producenty regionálních potravin a školními jídelnami v okresu Jindřichův Hradec a zároveň podpoří vyšší uplatnění regionální, čerstvé, ... -
Přínos značky CHUTNÁ HEZKY. JIHOČESKY pro vybrané regionální výrobce
(Jihočeská univerzita, 2017)Diplomová práce popisuje chování spotřebitelů na trhu, dále se zaobírá značkou jako takovou a poté pojednává o jednotlivých regionálních značkách. Zaměřuje se na soutěž CHUTNÁ HEZKY. JIHOČESKY a přínos této soutěže pro ...