Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "skladování"
Zobrazují se záznamy 1-19 z 19
-
Analýza činnosti dopravního operátora
(Jihočeská univerzita, 2008)Diplomová práce je zaměřena na problematiku činnosti dopravního operátora v zasilatelské firmě. V úvodu je vysvětlen pojem zasilatelství a proč je důležitá logistika v dopravě. Dále je popsán vývoj dopravy po roce 1990 a ... -
Analýza hlavních materiálových toků ve firmě
(Jihočeská univerzita, 2009)Cílem mé diplomové práce byla analýza hlavních materiálových toků v podniku Prym Consumer CZ s.r.o. V diplomové práci jsem popsal vztahy s dodavateli, kde za zmínku stojí konsignační sklady. Nejvíce jsem se zaměřil na ... -
Analýza kontroly jakosti a distribuce výrobků v podniku
(Jihočeská univerzita, 2008)Diplomová práce se zabývá analýzou logistiky ve vybraném potravinářském podniku, který je výrobcem mražených bramborových specialit. Diplomová práce analyzuje kontrolu kvality, řízení jakosti, skladování mražených výrobků, ... -
Analýza logistického zajištění provozu potravinářského velkoobchodu a návrh jeho optimalizace
(Jihočeská univerzita, 2010)Cílem této diplomové práce byla analýza logistických systémů dvou odlišných provozovatelů potravinářských velkoobchodů, se zaměřením na materiálové a informační toky v jednotlivých procesech, porovnání dosahované úrovně ... -
Analýza měření čerstvosti rybího masa v závislosti na době a podmínkách jeho skladování
(Jihočeská univerzita, 2018) -
Analýza organizace výroby ve vybraném podniku se zaměřením na možnosti uplatňování procesního řízení
(Jihočeská univerzita, 2008)Diplomová práce je zaměřena na problematiku organizace výroby ve vybraném podniku, který se zabývá výrobou a zpracovnáním masa. Dále na uplatňování procesního řízení. V úvodu je vysvětlen pojem konkurence a její vliv na ... -
Analýza vybraného distribučního řetězce pro produkty nabízené formou zásilkového obchodu
(Jihočeská univerzita, 2007)Hlavním cílem diplomové práce je provedení analýzy distribučního řetězce produktů nabízených formou zásilkového obchodu společnosti TV Products, počínaje dodávkami z výroby, přes distribuční sklady, až k dodávkám do obchodní ... -
Distribuční logistika ve firmě Coca-Coca Beverages ČR s.r.o.
(Jihočeská univerzita, 2009)Cílem této práce je analýza distribuční logistiky ve společnosti Coca Cola. Hlavním podtématem je analýza současného stavu ohodnocování kontraktorů a nalezení nové, účinnější metody. Teoretická část je věnována logistice ... -
Obaly a jejich vliv na efektivitu logistických operací
(Jihočeská univerzita, 2008)Tématem mé práce jsou obaly a jejich vliv na efektivitu logistických operací. Hlavním cílem mé diplomové práce byla analýza portfolia produktů obalového průmyslu, které vstupují do distribučních řetězců v rámci vybrané ... -
Porovnání energetické, pracovní a materiálové náročnosti různých způsobů odklizu a skladování výkalů skotu.
(Jihočeská univerzita, 2007)Cílem této diplomové práce bylo mezi sebou porovnat energetické, materiálové a pracovní náročnosti odklizu výkalů skotu ve stelivových a bezstelivových technologiích a následně i skladování a aplikace výkalů skotu. -
Řízení dopravy a skladování produktů v logistických řetězcích, vyžadujících pro zboží úpravu teploty
(Jihočeská univerzita, 2008)Diplomová práce je zaměřena na problematiku řízení dopravy a skladování produktů v logistických řetězcích ve vybraném podniku. V úvodu je vysvětlen pojem konkurence a důležitost logistiky v dopravě. Dále jsem popsala ... -
Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
(Jihočeská univerzita, 2012)Cílem diplomové práce bylo zjistit obsah biogenních aminů a polyaminů, přesněji putrescinu (PUT), spermidinu (SPD) a sperminu (SPM) ve skopovém mase během skladování a tepelných úprav. Maso jatečných zvířat je bohaté na ... -
Snižování počtu mikroorganismů v masných výrobcích - vliv teploty skladování
(Jihočeská univerzita, 2013)V diplomové práci se zabývám vlivem teploty skladování na snižování počtu mikroorganismů v masných výrobcích. V práci je rozebráno chladírenské a mrazírenské skladování masa a masných výrobků. V další části práce je uveden ... -
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
(Jihočeská univerzita, 2008)HACCP a správná výrobní praxe jsou nástroje k zabezpečení potravní bezpečnosti. Technologický postup při zpracování ryb začíná příjmem živých ryb a končí skladováním a expedicí rybích výrobků. Skladování je operace, při ... -
Stanovení probiotických mikroorganismů ve vybraných kysaných mléčných produktech
(Jihočeská univerzita, 2014)Cílem práce bylo sledovat zastoupení probiotických mikroorganismů ve vybraných kysaných mléčných produktech. Pro stanovení kmenů Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Streptococcus salivarius ssp. thermophilus a rod ... -
Studiu klíčivosti a vzcházivosti semen technického konopí
(Jihočeská univerzita, 2018)Konopí se dnes řadí mezi mnohostranně využitelné plodiny, je zdrojem vlákna, oleje, potravy i léčiv. Cílem práce bylo zjistit optimální podmínky pro klíčení semen konopí setého v laboratorních i polních podmínkách a navrhnout ... -
Vliv kuchyňských úprav na obsah biogenních aminů a polyaminu ve vybraných jedlých houbách.
(Jihočeská univerzita, 2018)Cílem této diplomové práce bylo stanovení biogenních aminů (BA) a polyaminů (PA) metodou kapalinové chromatografie HPLC, konkrétně histaminu (HIM), tyraminu (TYM), 2 fenylethylaminu (PEA), tryptaminu (TRM), sperminu (SPM), ... -
Výskyt biogenních aminů a polyaminů ve zrajících sýrech po ukončení doby spotřeby
(Jihočeská univerzita, 2012)Cílem této práce bylo sledovat výskyt biogenních aminů a polyaminů ve vybraných typech zrajících sýrů a zhodnocení jejich obsahů od uplynutí doby spotřeby. Obsah biogenních aminů a polyaminů ve vybraných vzorcích byl ... -
Ztráty při zrání a skladování hovězího masa
(Jihočeská univerzita, 2013)Diplomová práce je zaměřena na sestavení náhledu na problematiku v oblasti zrání hovězího masa, potřebné délce skladování, podmínky a hmotnostní ztráty, které během tohoto skladovacího období nastanou. V teoretické části ...