Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "spelt wheat"
Zobrazují se záznamy 1-2 z 2
-
Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
(Jihočeská univerzita, 2016)Práce se zabývá pekařskou kvalitou zrna pšenice špaldy (Triticum spelta L.) ve srovnání s pšenicí setou (Triticum aestivum L.). V různých poměrech byly smíchány mouky vyrobené z pšenice špaldy a pšenice seté (celkem bylo ... -
Vyhodnocení efektu vláčení na zaplevelenost, výnosové parametry a jakost pšenice špaldy.
(Jihočeská univerzita, 2019)Diplomová práce se zabývá vláčení vzešlých porostů pšenice špaldy (Triticum spelta L.) prutovými branami a jeho vlivem na četnost plevelů, výnos a kvalitativní parametry. V literárním přehledu jsou uvedené obecné pěstitelské ...