Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSchuster, Jan
dc.contributor.authorValková, Michaela
dc.date.accessioned2021-12-08T09:00:06Z
dc.date.available2021-12-08T09:00:06Z
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-05-02
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/31498
dc.description.abstractDiplomová práce je zaměřená především na zjištění informovanosti žáků 2. stupně základních škol v oblasti problematiky rostlinných produktů a následným zpracováním výukového programu - pracovního sešitu (rostlinných produktů) s názvem Odkud se bere jídlo? V teoretické části práce nejprve charakterizuji teorii pracovního sešitu, jeho strukturu, evaluaci a charakteristiku pojetí vzdělávání na 2. stupni základních škol. Následně se v teoretické části práce věnuji jednotlivým základním rostlinným produktům, jako jsou obiloviny, luštěniny, rostlinné oleje a tuky, brambory konzumní, ovoce a zelenina, jejich původem a významem pro lidské zdraví. Praktická část diplomové práce zahrnuje přípravu a realizaci edukačního programu (pracovního sešitu) rostlinných produktů. Ve výzkumné části práce zjišťuji informovanost žáků 2. stupně základních škol v oblasti rostlinných produktů za pomoci dotazníkového šetření, kterého se zúčastnilo 90 respondentů a následného vyhodnocování v grafické části práce.cze
dc.format73 s. (95 624 znaků)
dc.format73 s. (95 624 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectrostlinné produktycze
dc.subjectpracovní sešitcze
dc.subjectžákcze
dc.subjectinformovanostcze
dc.subjectdruhý stupeň základního vzdělávánícze
dc.subjectplant productseng
dc.subjectworkbookseng
dc.subjectstudenteng
dc.subjectawarenesseng
dc.subjectthe second grade of primary educationeng
dc.titleOdkud se bere jídlo? Výukový program pro 2. stupeň ZŠ - pracovní sešit (rostlinné produkty)cze
dc.title.alternativeWhere food comes from? Tutorial program for second grade of primary school - workbook (plant products)eng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag31440
dc.description.abstract-translatedDiploma thesis is focused on finding information for second grade of primary school of problems plant products and post-processing tutorial workbook (plant products) called Where food comes from? In the theoretical part first describe the theory workbook, its structure, evaluation and characterization of the concept of education at the second grade of primary school. Consequently, the theoretical part of the work devoted to essential individual plant products such as cereals, legumes, vegetace oils and fats, potatoes, drinking, fruits and vegetables, thein origins and significance for human health. The practical part includes the development and implementation of the educational program (workbook) plant products. In the practical part I find information students of second grade from primary schools in the field of plant products with the help of a questionnaire survey, which was attended by 90 respondents and subsequent evaluation of the graphical part.eng
dc.date.accepted2014-06-04
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdravícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameMgr.
dc.thesis.degree-programVychovatelstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.description.defenceStudentka odpověděla na dotazy členů komise. Práce byla obhájena.cze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam