• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Pedagogická fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Pedagogická fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Mléko a mléčné výrobky, jako zdroj cenných živin pro obyvatele ČR.

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (1.487Mb)
    Posudek vedoucího práce (1.269Mb)
    Posudek oponenta práce (1.298Mb)
    Průběh obhajoby práce (652.7Kb)
    Datum
    2014
    Autor
    Jircová, Petra
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    Diplomová práce je zaměřena na téma Mléko a mléčné výrobky, jako zdroj cenných živin pro obyvatele ČR. Teoretická část se zabývá chemickým složením mléka obecně a jsou zde popsány mléčné výrobky a jejich význam pro lidské zdraví. Praktickou část tvoří dotazníky na dané téma a jejich vyhodnocení. Cílem práce bylo zjistit, jaké znalosti mají respondenti o mléce, jak často ho konzumují a z jakých zdrojů ho získávají.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/31505
    Kolekce
    • Pedagogická fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV