Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSchuster, Jan
dc.contributor.authorHrubý, Radek
dc.date.accessioned2021-12-08T09:40:50Z
dc.date.available2021-12-08T09:40:50Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/32290
dc.description.abstractSvoji diplomovou práci jsem zaměřil na pitný režim studentů Vysoké školy ekonomické. V teoretické části proběhla literární rešerše dostupných pramenů vztahujících se k danému tématu. Zpracovaná témata jsem zachytil z různých pohledů. Úvodem jsem se věnoval otázce, jak lidský organismus hospodaří s vodou, ve druhé části jsem se zaměřil na rozmanité druhy nápojů i z pohledu jejich vhodnosti či nevhodnosti zapojení do pitného režimu. Ve třetí (výzkumné) části jsem se soustředil na to, jaké je druhové složení nápojů zapojených do pitného režimu, objem přijatých tekutin, časování příjmu, prostředí, způsob ve kterém je realizován pitný režim studentů Vysoké školy ekonomické. V praktické části je popsaná metodologie výzkumu. Vybral jsem dotazníkovou metodu, která byla použita na probandech Vysoké školy ekonomické. Použil jsem dotazník vlastní konstrukce.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectpitný režimcze
dc.subjectnápojecze
dc.subjectdrinking habitseng
dc.subjectdrinkseng
dc.titleAnalýza pitného režimu studentů Vysoké školy ekonomickécze
dc.title.alternativeThe drinking regime of students selected faculties of Economics.eng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag36279
dc.description.abstract-translatedIn my thesis I deal with students drinking regime of University of Economics. In the theoretical part was literature review available literature related to the topic. I caught the theme from different perspectives. First I dealt with the question of how the human body manages water, in the second part I focused on various kinds of drinks from the perspective of their suitability or unsuitability of involvement in drinking regime. In the third (research) part I focused on what is the generic composition of beverages involved in drinking mode, the volume of ingested fluid, the timing of income, the environment, the manner in which it is implemented drinking regimen University of Economics. In the practical part of the research methodology is described. I chose the questionnaire method, which was used for respondents University of Economics. I used a questionnaire of our own design.eng
dc.date.accepted2015-05-28
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdravícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameMgr.
dc.thesis.degree-programVychovatelstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeKastnerová, Markéta


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam