Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBartoš, Petr
dc.contributor.authorHankovec, Tomáš
dc.date.accessioned2021-12-08T09:41:12Z
dc.date.available2021-12-08T09:41:12Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-07-01
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/32311
dc.description.abstractTématem této práce jsou Technické aspekty robotického dojení. Práce byla vypracována za účelem poskytnout přehled o technologiích využívaných v robotickém dojení. V úvodní části je popsána obecná problematika chovu skotu. V dalších kapitolách práce je uveden technický popis vybraných strojních součástí využívaných při dojení. Další část této práce je tvořena kapitolami, které se zabývají historií robotického dojení, představením jednotlivých výrobců a technologií které tito výrobci využívají. Tyto technologie jsou pak zhodnoceny z hlediska ekonomických nákladů na jejich využití a jejich technických rozdílností. V závěru práce jsou představeny novinky z oblasti robotického dojení, které budou v příštích letech uváděny na trh.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectrobotické dojenícze
dc.subjectdojicí robotycze
dc.subjecttechnologie robotického dojenícze
dc.subjectlely astronautcze
dc.subjectrobotic milkingeng
dc.subjectmilking robotseng
dc.subjecttechnology of robotic milkingeng
dc.subjectlely astronauteng
dc.titleTechnické aspekty robotického dojenícze
dc.title.alternativeTechnical aspects of robotic milkingeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag39582
dc.description.abstract-translatedThe theme of this diploma paper is The technical aspects of robotic milking. This work has been written to provide an overview of the technologies used in robotic milking. In the first part there is a description of the general problems of cattle raising. In subsequent chapters of the work there is a technical description of the selected machine parts used during milking. The next part of this work is made of chapters which deal with the history of robotic milking, introduction of individual manufacturers and technologies used by these producers. Then, these technologies are evaluated in terms of the economic costs of their usage and their technical differences. In the conclusion, there are presented some novelties in the field of robotic milking , coming on the market in the next few years.eng
dc.date.accepted2015-08-26
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineTchVn-AJncze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameMgr.
dc.thesis.degree-programUčitelství pro základní školycze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeSmutný, Luboš


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam