Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKastnerová, Markéta
dc.contributor.authorBavlovič, Michal
dc.date.accessioned2021-12-08T10:13:08Z
dc.date.available2021-12-08T10:13:08Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-01-04
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/32869
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá tématem Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích. Cílem práce bylo zmapovat aspekty ovlivňující výběr potravin u studentů Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Cílem bylo porovnat, zda cena potravin přímo úměrně souvisí s jejich kvalitou. Zjistit které aspekty při výběru potravin studenti preferují. Zmapovat rozdíly při výběru potravin u studentů oboru Výchovy ke zdraví oproti studentům oboru Informační technologie Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Teoretická část práce je zaměřená na přiblíženíhistorie potravin, které faktory ovlivňují výběr potravin, zásady zdravé výživy a také přiblížení testů, které hodnotí kvalitu potravin. Praktická část je věnována vlastnímu výzkumu, kdy za pomoci dotazníků byly zjišťovány aspekty výběru potravin u studentů pedagogické fakulty JU. Data byla následně statisticky vyhodnocena a vyvozen závěr diplomové práce.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectaspekty výběru potravincze
dc.subjecthistorie potravincze
dc.subjectzásady zdravé výživycze
dc.subjecttesty potravincze
dc.subjectaspects of choosing foodeng
dc.subjecthistory of foodeng
dc.subjectprinciples of healthy nutritioneng
dc.subjecttests of foodeng
dc.titleAspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicíchcze
dc.title.alternativeAspect of food choice for students of the Faculty od Education at the University of South Bohemia in Czech Budweiseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag36190
dc.description.abstract-translatedTheme of diploma thesis is Aspects of choosing food by students of Faculty of Education of University of South Bohemia in České Budějovice. Aim of thesis is to discover aspects which influence choosing food by students of Faculty of education of University of South Bohemia in České Budějovice. Aim is to compare wether price is directly proportional to quality. Discover which aspects of choosing food students prefer. Find out differences of choosing food by students of program Education for health and on the contrary students of Information technology on Faculty of Education of University of South Bohemia in České Budějovice. Theoretical part of thesis is aimed to history of food, factors which influence choosing of food, principles of healthy nutrition and insight of tests which evaluate quality of food. Practical part is aimed to research. With using questionnaire were discovered aspects choosing food by students of Faculty of Education of University of South Bohemia. Data was statistically evaluated and the conclusion of thesis was deducedeng
dc.date.accepted2016-02-10
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdravícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameMgr.
dc.thesis.degree-programVychovatelstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeSchuster, Jan


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam