Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠťastná, Jana
dc.contributor.authorSlavík, Roman
dc.date.accessioned2021-12-09T06:55:45Z
dc.date.available2021-12-09T06:55:45Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2015-04-24
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35088
dc.description.abstractBakalářská práce je zaměřena na technologie používané při krmení skotu za posled-ních 50 let. Cílem práce je zhodnocení technického vývoje této techniky. V práci jsou zmíněny fyziologické požadavky na skot. Kategorie skotu a jejich výživa. Dále jsou komplexně zhodnocena používaná krmiva. Jsou zde zmíněny stroje, které se používají k čištění, zpracování, výrobě a zakládání krmiv do krmného žlabu. Část práce se zabývá agrotechnickými požadavky na zmíněné stroje. Na tyto požadavky navazují kritéria výběru vhodné krmné techniky. Poslední kapitola se zabývá vývojem zvolené krmné techniky. V závěru je zhodnocen technologický pokrok ve vývoji krmné techniky.cze
dc.format43 s (8 753 znaků)
dc.format43 s (8 753 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectfyziologické požadavkycze
dc.subjectvýživacze
dc.subjectkrmivacze
dc.subjectstrojecze
dc.subjectagrotechnické požadavkycze
dc.subjectphysiological needseng
dc.subjectfoodeng
dc.subjectfeedeng
dc.subjectmachineryeng
dc.subjectagro-technical requirementseng
dc.titleVývoj technologií pro krmení skotu v posledních 50. letechcze
dc.title.alternativeDevelopment of technologies for feeding cattle in the past 50 yearseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag36864
dc.description.abstract-translatedBachelor thesis is focused on the technology used for feeding cattle for after - recent 50 years. The aim is to evaluate the technical development of this technique. There are also mentioned physiological requirements for cattle. Category cattle and their nutrition. Further comprehensively evaluated using the food. There are mentioned machines which are used for cleaning, processing, production and silage to the feed trough. Part of the work deals with agrotechnical requirements mentioned machines. These requirements followed by appropriate selection of the feed technique. The last chapter deals with the development of feeding chosen. In conclusion evaluates tech-nological progress in the development of feeding.eng
dc.date.accepted2016-02-04
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělská technika: obchod, servis a službycze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam